Budinca din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 7527 vizualizari

 

Sa nu imi cereti ca nu mai am si nu am nici sectiune.................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 carnaciori
  • o mana de orez
  • 5 oua
  • faina
  • rozmarin
  • unt
  • cateva rosii cherry
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din carne tocata:

Sotam ceapa taiata marunt si ardeiul gras taiat cubulete  in putin unt.Carnaciorii ii taiem bucati mici si ii adaugam si pe ei si mai tinem pe foc cateva minute.

Se toaca carnea ,se pune intr-o tigaie si se inabuse  pe foc potrivit pana isi schimba culoarea si pana nu mai lasa zeama.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert  se spala sub jet de apa si se scurge de apa.

Intr-un vas amestecam legumelele si carnaciorii sotati, carnea tocata ,orezul fiert, 3 oua,rozmarinul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o omogenizare completa.Intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina turnam compozitia de mai sus.Batem bine restul de oua , amestecam cu o lingura rasa de faina si turnam peste compozitie.Ornam cu rosii cherry , dam la cuptor pentru circa 45-50 min.Scoatem apoi din cuptor , lasam sa se raceasca , scoatem pe un platou si taiem.

Servim drept aperitiv ca atare sau cu sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Rocsi, multumesc..............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Taman bine Postavaru...............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:30

Corina si tu salivezi?.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu telemea